Erfarna systemutvecklare

Uppsala
 • Har du stor passion för teknik och är mån om att skapa lösningar för kunder som gör skillnad? Är du nyfiken och vill använda din kreativa förmåga för att hitta nya spännande lösningar och koncept? Vill du samtidigt jobba med härliga erfarna kollegor med både spets och bredd?

  Då vill vi gärna ha kontakt med dig!

  Som systemutvecklare på Frontwalker kommer du att ingå i ett team med erfarna och kunniga it- konsulter. Våra kunder finns inom flera olika slags verksamhetsområden och vi är extra starka på digitala plattformar inom e-hälsa. Vi bygger både stora och små it-lösningar och vår drivkraft är alltid att bidra till att kunden lyckas. För oss är ingenting för litet för ett stort engagemang!

  Vi är idag ett team på ca 20 konsulter och har flera långa kundrelationer. Våra systemutvecklare är specialister inom front- och backend samt systemarkitektur och vi lägger stort fokus på förbättringar och effektivisering av arbetssätt och lösningar. I våra uppdrag möter vi ofta kunder som har behov av skräddarsydda lösningar där man som javautvecklare deltar i utformning av arkitektur och val av ramverk som bidrar till att kunden får system som håller över tid.

  Vi lägger stor vikt vid att ha roligt tillsammans, att se varandra och att var och en får rätt utmaningar i sina uppdrag. Vi tar oss tid och engagerar oss i varandras uppdrag även när vi inte arbetar för samma kund. På så sätt får våra kunder en bredare leverans och våra konsulter alltid stöd från sina kollegor.

  Vi ser fram emot att träffa dig som

  • Har en relevant akademisk utbildning inom it
  • Har erfarenhet av backend och/eller frontendutveckling
  • Har minst tre års erfarenhet av systemutveckling
  • Är insatt i moderna tekniker och verktyg inom systemutveckling
  • Har konsultmässighet och förmåga att skapa förtroende hos våra kunder
  • Har ett prestigelöst förhållningsätt
  • Pratar svenska flytande och behärskar engelska muntligt och skriftligt

  Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med stationering i Uppsala, men vissa resor kan förekomma i din roll som konsult.

  Ansökan och kontakt

  Skicka din ansökan till rekrytering.uppsala@frontwalker.se

  Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Timmy Hedlund, konsultchef, 0702- 86 44 55 för att få veta mer.