Erfaren verksamhetsutvecklare

Uppsala
 • I rollen som konsult inom verksamhetsutveckling ingår bland annat att driva större och omfattande utvecklingsprojekt, att samordna större digitaliseringssatsningar samt ingå i olika ledningsfunktioner hos våra kunder. Som konsult kommer du medverka hos kunden som operativt och/eller strategiskt stöd i deras digitalisering.

  Dina arbetsuppgifter som konsult inom verksamhetsutveckling kommer att variera över tid utifrån behov, vilket exempelvis kan innebära att du är med och startar digitaliseringsprojekt hos någon av våra kunder. Du kommer ses som en viktig kugge hos kunden där du är ett stöd i olika roller och vara kittet mellan ledning, projekt och verksamhet med syfte att genomföra kundens mål i deras digitaliseringsprojekt.

  Din bakgrund

  Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande med erfarenhet av arbete som verksamhetsutvecklare, gärna inom e-hälsa. Har du projektledarutbildning, har arbetat som projektledare eller chef så är det meriterande, likaså om du tidigare arbetat med någon form av digitalisering eller systemutveckling. Praktisk erfarenhet av agila arbetssätt och metoder kommer hjälpa dig framåt i din vardag och det är därför meriterande om du har arbetat i något agilt ramverk som t ex Scrum.

  Du har goda IT-kunskaper och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du är van att stå framför folk, även digitalt, och tycker om att hålla muntliga dragningar.

  Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete och du har en god förmåga att se helheten. Vidare är du en flexibel person som tycker om att se möjligheter med digitalisering samt tar ansvar och är duktig på att driva ditt arbete framåt.

  Dessutom är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.

  Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med stationering i Uppsala, men vissa resor kan förekomma i din roll som konsult.

  Ansökan och kontakt

  Skicka din ansökan till rekrytering.uppsala@frontwalker.se

  Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Timmy Hedlund, konsultchef, 0702- 86 44 55 för att få veta mer.

  Välkommen med din ansökan!