Erfaren projektledare

Uppsala
 • Har du stor passion för att skapa förändring i verksamheter? Och att leda systemutvecklingsprojekt som skapar effektiva lösningar med hög kvalitet? Drivs du även av att skapa ett kreativt arbetsklimat som stimulerar nytänkande, engagemang och delaktighet?

  Då vill vi gärna ha kontakt med dig!

  Som projektledare på Frontwalker ansvarar du för att driva systemutvecklingsprojekt hos någon av våra engagerade kunder som vill driva förändring i sin verksamhet genom utveckling eller vidareutveckling av sina it system. I rollen ingår att planera, leda och styra utvecklingsarbetet så att projektet uppnår uppställda mål avseende tid, kvalitet och budget. Det ingår också att engagera och motivera teamet till att vilja lyckas tillsammans och att ha roliga utvecklande dagar på jobbet. I många uppdrag ingår samordning med andra parallella team och att fungera länk mellan verksamhet och it.

  Frontwalker är idag ett team på ca 20 konsulter och har flera långa kundrelationer. Vi lägger stor vikt vid att ha roligt tillsammans, att se varandra och att var och en får rätt utmaningar i sina uppdrag. Vi tar oss tid och engagerar oss i varandras uppdrag även när vi inte arbetar för samma kund. På så sätt får våra kunder en bredare leverans och våra konsulter alltid stöd från sina kollegor.

  Vi ser fram emot att träffa dig som

  • Har en relevant akademisk utbildning inom it
  • Minst fem års praktisk erfarenhet av att projektleda systemutvecklingsprojekt, gärna agilt
  • Gillar att coacha och skapa ett kreativt arbetsklimat ihop med kunder och kollegor
  • Är kommunikativ, driven och ambitiös
  • Är prestigelös, konsultmässig och har förmåga att skapa förtroende hos våra kunder
  • Pratar svenska flytande och behärskar engelska i tal och skrift
  • Meriterande är om du har en bakgrund inom systemutveckling

  Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med stationering i Uppsala, men vissa resor kan förekomma i din roll som konsult.

  Ansökan och kontakt

  Skicka din ansökan till rekrytering.uppsala@frontwalker.se

  Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Timmy Hedlund, konsultchef, 0702- 86 44 55 för att få veta mer.