• Frontwalker

  Vi är ett lag som arbetar hårt och ständigt jobbar på att utveckla oss tillsammans.
  Det innebär att vi har ett stort engagemang i våra uppdrag där vi involverar alla medarbetare för att få bästa möjliga leverans till kunderna. Vi skapar smarta och hållbara IT-lösningar efter kundernas behov.

   

 • Om oss

 • Att hitta rätt uppdrag för varje konsult och att leverera optimalt i våra åtaganden är en viktig del i vår filosofi.
  De som arbetar hos eller med oss ska ha roligt och känna sig motiverade varje arbetsdag.
  Teamkänsla, gemenskap och frihet är viktiga ledord för oss.

  Frontwalker ingår i Frontwalker Group AB.
  Vi startade under namnet IT-Arkitekterna, sedan 2011 heter vi Frontwalker och är numer en del av koncernen Frontwalker Group AB. Vi levererar ett bra resultat till vår koncern när det gäller ekonomi och delaktighet i att bygga koncernen. Vårt engagemang är grunden till att vi kan åka på resor och hitta på roliga aktiviteter inom gruppen.

  Vi söker hela tiden efter nya härliga medarbetare som vill utvecklas både i sin profession, personliga utveckling och ha kul på jobbet!

 • Vision

  Vi vill vara kundens och konsultens självklara val
  Vi på Frontwalker Sundsvall tycker det är viktigt att framtidssäkra våra medarbetare i sin profession, vilket är lika betydande som våra konsultuppdrag. Med målet att vara det mest attraktiva konsultbolaget i Sundsvall genomför vi tillsammans aktiviteter som utvecklar vår kultur och strävan mot vår vision.

   

 • Teamaktiviteter

 • Att ha kul på jobbet och lära känna varandra är viktigt, det i ett syfte att kunna göra ett bättre jobb tillsammans.
  Varje år gör vi en större gemensam aktivitet där vi kombinerar nytta med nöje. Sen har vi under året mindre aktiviteter b.la morgonfrukost och kvällsaktiviteter. I år hade vi sommar-eventet utomhus pga. rådande omständigheter. Vi körde Bäst i test, vilket ledde till många skratt och rejäl tankeverksamhet 🙂 Här ser ni resultatet från en av testerna, att forma ett djur endast med munnen!

  Jobba hos oss

 • På Frontwalker utvecklas jag varje dag, där har jag stor frihet att med egna initiativ utveckla både affär och teknik i ett härligt lag och i en platt organisation.

  • Roland Cederberg

 • Frontwalker Kidz

 • Frontwalker i Sundsvall såg en efterfrågan på en programmeringskurs för ungdomar och startade därför upp Frontwalker Kidz. Vår förhoppning är att Frontwalker Kidz ska väcka ett tidigt intresse för programmering hos ungdomar. Vi ställer upp med erfarna utvecklare och coacher som finns till hands både under och efter kursen.

  Idag lägger många ungdomar tid på att konsumera olika typer av datorspel. Som komplement till detta och för att ge kunskap till vad som krävs för att spelen skall bli till startade Frontwalker i Sundsvall kursen Frontwalker Kidz. I kursen används Scratch blockprogrammering eller Python textprogrammering beroende på val av kurs. Utöver kvällskursen har vi även fristående helgevent Kidz Game Jam, en rolig dag med problemlösning, programmering, spela och äta!

  Vid ev. frågor kontakta Annica Sundqvist på mejl: annica.sundqvist@frontwalker.se

  Läs mer

 • Under programmeringskursen har våra elever fått utforska och lära sig programmering både individuellt och tillsammans med varandra. De har fått dela med sig av sina nyvunna kunskaper samt dra nytta av varandras kunskaper och erfarenheter. Några elever har också uttryckt funderingar på att fortsätta med programmering som deras framtida yrkesval.

  • Internationella Engelska Skolan Sundsvall