• Kundcase

  Att vara med och utveckla olika företags IT-miljö under tid i takt med att krav och behov förändras och att skapa långsiktiga relationer med våra kunder är drivkraften för oss på Frontwalker.

  Några av våra samarbeten kan ni läsa om nedan, kontakta oss gärna om ni vill ha något liknande!

  Kontakta oss

 • Uppsala Kommun – Hållbarhetsportalen

  Uppsala kommun är Sveriges fjärde största kommun, och Frontwalker har arbetat med Uppsala i snart 10 år för att hjälpa dem på sin resa mot hållbarhet.

  Bakgrund

  Uppsala är en kommun som har växt och fortsätter att växa i storlek. Detta kräver en ständig utveckling där Frontwalker bidrar med en kombination av hållbarhets- och verksamhetskompetens samt IT-stödet Hållbarhetsportalen.

  Genomförande

  Genom åren har Frontwalker bidragi...

  Läs mer
 • NCC

  Leverantörsportalen har utvecklats i samarbete med Frontwalker för att effektivisera inköpsprocessen av projekt och varor – för alla parter.  

  Bakgrund

  Leverantörsportaler har funnits hos kommuner och landsting för att underlätta offentliga upphandlingar. I byggbranschen finns samma behov av att hantera och överblicka anbud och inköp, men det har hittills saknats. Inköps- och anbudsprocessen har varit administrativt tidskrävande för både leverantörer...

  Läs mer
 • Tolkresurs

  Bakgrund

  Frontwalker har tagit fram en mobilapplikation för tolkar där de kan se tillgängliga uppdrag och acceptera uppdrag. Tolkar kan även rapportera in restid och andra utlägg direkt i applikationen. Frontwalker förvaltar och vidareutvecklar även Tolkresurs egna bokningssystem Verto.

  Genomförande

  Frontwalker har drivit projektet från kravfångst till implementation. Mobilapplikationen är utvecklad i Cordova för att fungera på både Android och iOS. D...

  Läs mer
 • Stockholms Stad – Hållbarhetsportalen

  För kvalitetssäkrad och effektiv uppföljning av hållbarhetskrav och fastighetsdata i Norra Djurgårdsstaden.

  Norra Djurgårdsstaden är ett av Norra Europas största exploaterings- och byggprojekt, och är av stor betydelse för de stora behoven av bostäder och lokaler som finns i Stockholm. Stockholms stad sluter avtal med byggherrar, och byggherrarna åtar sig att bl.a. uppfylla c:a 50 stycken hållbarhetskrav. Kraven är högt ställda och gör att området ligger i den absoluta...

  Läs mer
 • 3D Visualisering Norra Kajen i Sundsvall

  Frontwalker driver ett projekt där man använder interaktiv 3D för att visualisera nya tilltänkta bostadsområden, lekparker, skolor osv. Med hjälp av en spelmotor får man visualiseringen interaktiv vilket är ett helt unikt sätt.

  Bakgrund

  Projektet av 3D visualiseringen på Norra Kajen i Sundsvall är ett helt unikt projekt på många sätt! Att 3D Visualisera är i sig inget nytt, men att bygga 3D-modeller och sen använda sig av en spelmotor för att kunna nav...

  Läs mer
 • DICE

  Spelbolaget DICE vidareutvecklar spelet Star Wars Battlefront II. Frontwalker Sundsvall bidrar till den utvecklingen med en av våra vassaste konsulter inom spelutveckling.

  Läs mer