• Frontwalker

  Vi är ett lag som arbetar hårt och ständigt jobbar på att utveckla oss tillsammans, samt lägger stor vikt vid attityd och respekt för varandra i gruppen.
  Det innebär att vi har ett stort engagemang i våra uppdrag där vi involverar alla medarbetare för att få bästa möjliga leverans till kunderna. Vi skapar smarta och hållbara IT-lösningar efter kundernas behov!

 • Om oss

 • Att hitta rätt uppdrag för varje konsult och att leverera optimalt i våra åtaganden är en viktig del i vår filosofi.
  De som arbetar hos eller med oss ska ha roligt och känna sig motiverade varje arbetsdag.

  Frontwalker ingår i Frontwalker Group AB.
  Vi startade under namnet IT-Arkitekterna, sedan 2011 heter vi Frontwalker och är numer en del av koncernen Frontwalker Group AB. Vi levererar ett bra resultat till vår koncern när det gäller ekonomi och delaktighet i att bygga koncernen. Vårt engagemang är grunden till att vi kan åka på resor och hitta på roliga aktiviteter inom gruppen.

  Vi söker hela tiden efter nya hungriga medarbetare som vill utvecklas både i sin profession, personliga utveckling och ha kul på jobbet!

 • Vision

  Vi är partner till dig som vill göra strategiska IT-satsningar

  Vi bygger vi aktiviteter där respektive anställd är med och utvecklar vår kultur och strävan att efter varje år försöka nå våra mål. Vi på Frontwalker Stockholm tycker det är viktigt med människan bakom varje uppdrag, kan vi utveckla varje individ både i sin profession och sin person är det lika viktigt som våra konsultuppdrag.

 • Hos oss är ingenting för litet för ett stort engagemang!

 • På Frontwalker får du arbeta med utmanande och roliga uppdrag samt med kollegor som coachar och ett företag som ger dig möjlighet till kompetensutveckling, vilket gör att du hela tiden fortsätter utvecklas.

  Utvecklingen inom IT-branschen går snabbt, vi vill säkerställa att våra konsulter ligger i framkant och vi lägger stor vikt vid kompetensutveckling. Våra konsulter delar gärna med sig av sina kunskaper och erfarenheter med varandra över kompetensgränserna.

  Att utvecklas både i grupp och som individ är en stor del av vår företagskultur.

  Jobba hos oss