Systemutvecklare

Stockholm
 • Frontwalker är ett konsultföretag inom IT som levererar tjänster inom framförallt systemutveckling, spelutveckling, kravhantering, test och projektledning. Våra affärer varierar från enskilda resursuppdrag till helhetsåtaganden och långa förvaltningsuppdrag. Vi har idag ett femtontal medarbetare och vi omsätter ca 30 mkr. Frontwalker ingår i Frontwalker Group, en dynamisk IT-koncern bestående av fristående bolag med verksamhet på flera orter runtom i Sverige.

  Att hitta rätt uppdrag för varje konsult och att leverera optimalt i våra åtaganden är en viktig del i vår filosofi. De som arbetar hos eller med oss ska ha roligt och känna sig motiverade varje arbetsdag. Teamkänsla, gemenskap och frihet är viktiga ledord för oss samt kul om du känner att du vill vara med att utveckla och påverka din arbetsplats.

  Arbetsuppgifter:
  Som systemutvecklare på Frontwalker har du stor frihet under ansvar och får vara med att utforma din vardag tillsammans med kunder och kollegor. Det innebär att vi har ett stort engagemang i våra uppdrag där vi involverar alla medarbetare för att få bästa möjliga leverans till kunderna. Vi skapar smarta och hållbara IT-lösningar efter kundernas behov.

  Vi söker dig som:
  Har minst tre års erfarenhet av systemutveckling, är insatt i moderna tekniker och verktyg inom systemutveckling, har konsultmässighet och förmåga att skapa förtroende hos våra kunder. Vidare ser vi gärna att du har ett prestigelöst förhållningssätt och lätt för att samarbeta med kollegor och kunder.

  Välkommen med din ansökan!

  Skicka ansökan

  Skapa en användare och ladda upp ditt CV. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas via, niklas.sundqvist@frontwalker.se

  Urval och rekrytering sker löpande under hela perioden.

 • Kontakta oss