• Kundcase

  Att vara med och utveckla olika företags IT-miljö under tid i takt med att krav och behov förändras och att skapa långsiktiga relationer med våra kunder är drivkraften för oss på Frontwalker.

  Några av våra samarbeten kan ni läsa om nedan, kontakta oss gärna om ni vill ha något liknande!

 • Kontakta oss
 • Motormännen

  Bakgrund

  Motormännens Riksförbund är Sveriges största konsumentorganisation för bilister och övriga trafikanter med drygt 100 000 medlemmar. Frontwalker kom in för att stötta och driva implementeringen av ett nytt medlemssystem 2016. Syftet med systemet är att förenkla handläggningen av medlemsärenden, frilägga tid för medarbetarna och öka kvaliteten vid medlemskontakter.

  Genomförande

  Frontwalker hade under implementeringen ansvar för att planera och ...

  Läs mer
 • Stockholms Stad – Hållbarhetsportalen

  För kvalitetssäkrad och effektiv uppföljning av hållbarhetskrav och fastighetsdata i Norra Djurgårdsstaden.

  Norra Djurgårdsstaden är ett av Norra Europas största exploaterings- och byggprojekt, och är av stor betydelse för de stora behoven av bostäder och lokaler som finns i Stockholm. Stockholms stad sluter avtal med byggherrar, och byggherrarna åtar sig att bl.a. uppfylla c:a 50 stycken hållbarhetskrav. Kraven är högt ställda och gör att området ligger i den absoluta...

  Läs mer
 • NCC – Projektportalen – mobilapp för effektivare byggprojekt

  Som första byggbolag i Sverige lanserade NCC ett mobilt stöd till sin projektportal för att kunder, underleverantörer och NCC lätt kan uppdatera och läsa om byggprojektet i mobil eller surfplatta oavsett var de är. Lösningen är utvecklad i samarbete med Frontwalker.

  Bakgrund

  Kunskapen om hur man använder appar är redan hög. Målet var att erbjuda det enklaste och bästa mobilstödet i byggbranschen för både små och stora projekt samt interna och ex...

  Läs mer
 • Betalmoduler för Verifone

  Verifone kan nu erbjuda sina E-handelskunder en enkel implementation för de vanligaste Open source-plattformarna inom E-handel.

  Bakgrund

  Verifone erbjuder kompletta tjänstepaket för E-handel. Trygga betallösningar som fungerar pålitligt och som är framtidssäkrade. Det ska vara lika lätt att välja rätt paket av tjänster som att få överblick över kostnaderna. Förutom ett antal standardiserade paket finns möjlighet för utvecklare att integrera Verifones tjän...

  Läs mer
 • SJ IT- ny agil kravprocess

  Frontwalkers uppdrag för SJ IT föll väl ut då den framtagna agila arbetsprocessen för deras nya plattform även visade sig vara tillämpbar för övriga IT-plattformar och program inom SJ IT.

  Bakgrund

  SJ AB är ett svenskt järnvägsbolag, ägt av staten, med uppdrag att bedriva lönsam persontrafik. Alla resor med SJ:s tåg i Sverige är märkta med Bra Miljöval. Syftet med uppdraget var att ta fram en ny mer agil kravprocess för SJ IT, specifikt tillämpbar på in-s...

  Läs mer
 • Handelsbanken

  För att kunderna enkelt ska kunna administrera sina engagemang i samband med Handelsbanken Finans finansierade inköp, ville Handelsbanken använda mobilsmart teknik. En kravspecifikation togs fram av Handelsbanken Finans innehållande såväl funktioner och design. Frontwalkers utvecklare byggde sedan appar för både iOS och Android i nära samarbete med banken.

  Bakgrund

  Handelsbanken vill ge sina kunder bästa möjliga förutsättningar för en bra ekonomi. Att ha...

  Läs mer