Ledig tjänst · Stockholm

Senior testare till vårt Stockholmskontor!

Vi växer rejält och vill gärna ha in flera härliga kollegor som vill utvecklas och få möjligheten att jobba med oss. Du kommer att få jobba ute på uppdrag hos en av våra viktiga kunder som senior testare! 

Vem är du?

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad hos våra kunder och tillsammans med oss och våra kunder göra samhället lite bättre. Vi söker dig som är kommunikativ, driven och ambitiös. För oss är det viktigt att du är prestigelös, konsultmässig och har förmåga att skapa förtroende hos våra kunder. Du ska trivas i rollen som konsult och ha erfarenhet och trivas i att jobba agilt.

Du har har flera års erfarenhet av test- och kvalitetsarbete med inriktning mot tekniska tester och skulle kalla dig senior testare. Vi ser gärna att du har en Högskole – eller universitetsutbildning i botten och det är meriterande om du kan programmera. Du har erfarenhet av olika nivåer från tekniska tester upp till funktionstester. Du har erfarenhet av att ha jobbat i verktyg som t.ex. Confluence, Jira, Gitlab eller liknande. Utöver det talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska.

 

Vi erbjuder dig
  • En inkluderande arbetsplats
  • Work-life balance kultur
  • Kompetensutveckling
  • Marknadsmässig lön
  • Bra förmåner i form av friskvård, försäkringar osv
  • Flexibla arbetstider
  • Sist men inte minst – att ha kul på jobbet

 

 

Hos oss ingår du i en grupp med riktigt vassa och erfarna specialister och du får möjlighet att arbeta i spännande projekt inom såväl olika myndigheter, som inom det privata näringslivet. Vår verksamhet bygger till stor del på kunder som vi har mångåriga relationer med. Vi har genom åren visat våra kunder att de kan lita på oss och att vi hela tiden har våra kunders bästa i fokus. Våra kunder har stor efterfrågan på testare där vi ser att vi kan bidra med duktiga medarbetare. Du blir en del av ett team hos någon av våra kunder med ansvar inom test där du får stora möjligheter att utvecklas tillsammans med kunden. 

 

Vi värdesätter kompetensutveckling och därför satsar vi kontinuerligt på utbildningar och certifieringar. Vi värdesätter också att ha roligt på jobbet, varför vi erbjuder våra medarbetare möjlighet att själva ansvara för aktiviteter helt efter deras intresse. Vi är idag det lilla och framgångsrika bolaget i en stor IT-koncern med familjär stämning, lång erfarenhet och samlad kompetens. Med andra ord – du kommer att synas och vara en uppskattad kollega. 

Vill du vara en Frontwalker?

Vad väntar du på? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Vid frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Carolina Gustavson på 073 505 42 34 eller mejla till rekrytering@frontwalker.se 

Varmt välkommen att höra av dig!

Om oss

Vi är en växande IT – koncern med bred geografisk spridning i Sverige. Vi har varit med länge – ända sedan stenåldern (1996) och vi ser att behovet av vår kompetens och arbetssätt ger mersmak hos våra kunder. Vårt moderbolag Xavi Solutionnode AB är börsnoterat (NGM Nordic SME) vilket bärgar för transparens och tillväxt.









Jag godkänner att mina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ansökan

Berätta för oss om dig

Skicka ett mail till oss och berätta hur du vill vara med och förbättra världen lite. Om du vill får du gärna bifoga ett CV. Vi svarar snabbare än du tror!

Lediga tjänster

Alla våra lediga tjänster i Stockholm

Vill du jobba med oss på Frontwalker? Vi är intresserade och vill gärna ha kontakt med dig som vill jobba i vårt erfarna och kunniga team. Välkommen med din ansökan!

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?