Ledig tjänst · Stockholm

Senior javautvecklare till vårt Stockholmskontor

Är Java din expertis och du vill jobba med ett gäng där du får ett bra kompetensutbyte? Roliga projekt, duktiga kollegor och utveckling – det får du hos oss!

Frontwalker är en växande IT-koncern med bred geografisk spridning i Sverige. Frontwalker Stockholm tillsammans med Frontwalker Group är idag 50+ anställda och vi finns på fem orter i landet. Hos oss hittar du vassa medarbetare inom systemutveckling, IT Management, kravanalys, test och mycket mer. Du blir en del av ett gäng där vi tillsammans arbetar för att driva och utveckla digitala affärer, mjukvara och människor. 

Vi arbetar både med inhouse projekt på vårt kontor och i våra kunders projekt som specialister. Detta uppdrag erbjuder dig möjligheten att tillsammans med våra seniora javautvecklare jobba i våra inhouseprojekt.

Vem är du?

Du har gedigen erfarenhet av Javautveckling och är idag en senior utvecklare med erfarenhet av flertal frontendramverk. Du har god vana i att jobba i projektform och att jobba agilt. Det är meriterande om du är vass på linux, samt har kunskap inom DevOps. Vi ser gärna att du har en Högskole – eller universitetsutbildning i botten, men det är inget krav. Utöver det talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska.

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad hos våra kunder och tillsammans med oss och våra kunder göra samhället lite bättre. Att utvecklas är något som driver dig framåt och du har en proaktiv förmåga att föreslå lösningar och förbättringar. Som person är du nyfiken på att lära dig nya saker och trivs i konsultrollen.

Vi erbjuder dig
  • En inkluderande arbetsplats
  • Work-life balance kultur
  • Interna utvecklingsmöjligheter samt kompetensutveckling
  • Marknadsmässig lön
  • Bra förmåner i form av friskvård, försäkringar osv
  • Flexibla arbetstider
  • Sist men inte minst – att ha kul på jobbet
 

Hos oss ingår du i en grupp med riktigt vassa och duktiga kollegor och du får möjlighet att arbeta i spännande projekt inom såväl olika myndigheter som inom det privata näringslivet. Vår verksamhet bygger till stor del på kunder som vi har mångåriga relationer med. Därför har de i många fall gett oss förtroendet att bedriva förvaltning och nyutveckling av deras system som inhouse-projekt, samtidigt som vi har rena resursuppdrag. Du kan komma att få det bästa av båda världar!

Vi har flera gemensamma event och värdesätter att umgås med varandra, både för att utbyta kompetens men likaså att dela med oss av vår senaste kulturupplevelse. Vårt kontor ligger centralt beläget i Stockholm med bara någon minuts promenad från TC. 

Vill du vara en Frontwalker?

Vad väntar du på? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Vid frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Carolina Gustavson på 073 505 42 34 eller mejla till rekrytering@frontwalker.se Varmt välkommen att höra av dig!

Om oss

Vi är en växande IT – koncern med bred geografisk spridning i Sverige. Vi har varit med länge – ända sedan stenåldern (1996) och vi ser att behovet av vår kompetens och arbetssätt ger mersmak hos våra kunder. Vårt moderbolag Xavi Solutionnode AB är börsnoterat (NGM Nordic SME) vilket bärgar för transparens och tillväxt.

Jag godkänner att mina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ansökan

Berätta för oss om dig

Skicka ett mail till oss och berätta hur du vill vara med och förbättra världen lite. Om du vill får du gärna bifoga ett CV. Vi svarar snabbare än du tror!

Lediga tjänster

Alla våra lediga tjänster i Stockholm

Vill du jobba med oss på Frontwalker? Vi är intresserade och vill gärna ha kontakt med dig som vill jobba i vårt erfarna och kunniga team. Välkommen med din ansökan!

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?