Ledig tjänst · Stockholm

Vi söker Javautvecklare i Stockholm

För oss är det viktigaste inte vad du gjort, utan vart du vill. Vi tror nämligen att med rätt inställning – och nyfikenhet – så kommer man kunna nå riktigt långt. Din resa dit vill vi gärna vara med på!

frontwalker-stockholm
Vem är du?

Vill du ha tråkigt på jobbet så är vi tyvärr inte rätt för dig – vi är nämligen ett gäng som värdesätter att ha kul på och utanför jobbet. Oavsett om du har dubbla examina eller är helt självlärd med en passion för hantverket så tror vi att du kan vara rätt person. För vi tror att din personlighet är minst lika viktig som det du faktiskt kan – och det du inte kan ser vi till att lära dig. Att lära sig något nytt ska aldrig vara krångligt hos oss på Frontwalker – därför ser vi till att alla medarbetare får access till online-utbildningar.

Vi tror att du behöver ha kommit en bit på vägen i ditt yrkesliv för att trivas hos oss och de utmaningar vi erbjuder så praktisk erfarenhet av Javautveckling är en bra början, men du får gärna höra av dig om du har betydligt längre erfarenhet än så. Som person är du nyfiken på att lära dig nya saker och trivs i konsultrollen. Att utvecklas är något som driver dig framåt och du har en proaktiv förmåga att föreslå lösningar och förbättringar. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Vi är som sagt ett gäng som trivs väldigt bra med varandra och att hjälpa en kollega är aldrig något vi tvekar över. I det här gänget är det en fördel om du är du social och kommunikativ samt duktig på att analysera och lösa problem.


Vi erbjuder dig

Vi växer rejält och vill gärna ha in flera härliga kollegor som vill utvecklas och få möjligheten att jobba med oss och våra viktiga kunder.

Hos oss ingår du i en grupp med riktigt vassa och erfarna specialister och du får möjlighet att arbeta i spännande projekt inom såväl olika myndigheter, Försvarsmakten som inom det privata näringslivet. Vår verksamhet bygger till stor del på kunder som vi har mångåriga relationer med. Vi har genom åren visat våra kunder att de kan lita på oss och att vi hela tiden har våra kunders bästa i fokus. Därför har de i många fall gett oss förtroendet att bedriva förvaltning och nyutveckling av deras system som inhouse-projekt i våra SUA-klassade lokaler, samtidigt som vi har rena resursuppdrag. Du kan komma att få vara en del i båda delarna.

Vi värdesätter som sagt kompetensutveckling och därför satsar vi kontinuerligt på utbildningar och certifieringar. Vi värdesätter också att ha roligt på jobbet, varför vi erbjuder våra medarbetare möjlighet att själva ansvara för aktiviteter helt efter deras intresse. Vi är idag det lilla och framgångsrika bolaget i en stor IT-koncern med familjär stämning, lång erfarenhet och samlad kompetens. Med andra ord – du kommer att synas och vara en uppskattad kollega.

Vill du vara en Frontwalker?

Vad väntar du på? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Vid frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Carolina Gustavson på 073 505 42 34 eller mejla till rekrytering@frontwalker.se Varmt välkommen att höra av dig!

Om oss

Vi är en växande IT – koncern med bred geografisk spridning i Sverige. Vi har varit med länge – ända sedan stenåldern (1996) och vi ser att behovet av vår kompetens och arbetssätt ger mersmak hos våra kunder. Vårt moderbolag Xavi Solutionnode AB är börsnoterat (NGM Nordic SME) vilket bärgar för transparens och tillväxt.

Jag godkänner att mina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ansökan

Berätta för oss om dig

Skicka ett mail till oss och berätta hur du vill vara med och förbättra världen lite. Om du vill får du gärna bifoga ett CV. Vi svarar snabbare än du tror!

Lediga tjänster

Alla våra lediga tjänster i Stockholm

Vill du jobba med oss på Frontwalker? Vi är intresserade och vill gärna ha kontakt med dig som vill jobba i vårt erfarna och kunniga team. Välkommen med din ansökan!

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?