Ledig tjänst · Stockholm

UX Designer till vårt Stockholmskontor!

Vi växer och vill utöka vårt team med en UX-designer. Har du ett öga för design och att anpassa användares beteende för att skapa den bästa lösningen? Då är det dig vi söker! 

Vem är du?

Vi ser att du är en kreativ person som har lätt för att ta egna initiativ. Du har ett stort fokus på leverans och är noggrann, social och duktig på att kommunicera i ord och bild Du ser nytta och förstår användarnas beteenden och drar lärdom för att skapa den bästa användarupplevelsen. Vi ser att du har några års praktisk erfarenhet av UX, antingen som konsult eller inhouse, men fördelaktigt som konsult. Du kan förstå och gör dig förstådd på svenska. Det är meriterande om du har relevant universitets eller jämförbar utbildning inom UX-UI. För oss är det viktigaste inte vad du gjort, utan vad du vill göra härnäst – så vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Vi erbjuder dig
  • En inkluderande arbetsplats
  • Work-life balance kultur
  • Kompetensutveckling
  • Marknadsmässig lön
  • Bra förmåner i form av friskvård, försäkringar osv
  • Flexibla arbetstider
  • Sist men inte minst – att ha kul på jobbet

 

Vi växer rejält och vill gärna ha in flera härliga kollegor som vill utvecklas och få möjligheten att jobba med oss. Du kommer att få jobba ute på uppdrag hos en av våra viktiga kunder! 

Hos oss ingår du i en grupp med riktigt vassa och erfarna specialister och du får möjlighet att arbeta i spännande projekt inom såväl olika myndigheter, som inom det privata näringslivet. Vår verksamhet bygger till stor del på kunder som vi har mångåriga relationer med. Vi har genom åren visat våra kunder att de kan lita på oss och att vi hela tiden har våra kunders bästa i fokus. Våra kunder har stor efterfrågan på UX- och UI-kompetens där vi ser att vi kan bidra med duktiga medarbetare. Du blir en del av ett team hos någon av våra kunder med ansvar inom UX/UI där du får stora möjligheter att utvecklas tillsammans med kunden. 

Vi värdesätter kompetensutveckling och därför satsar vi kontinuerligt på utbildningar och certifieringar. Vi värdesätter också att ha roligt på jobbet, varför vi erbjuder våra medarbetare möjlighet att själva ansvara för aktiviteter helt efter deras intresse. Vi är idag det lilla och framgångsrika bolaget i en stor IT-koncern med familjär stämning, lång erfarenhet och samlad kompetens. Med andra ord – du kommer att synas och vara en uppskattad kollega. 

Vill du vara en Frontwalker?

Vad väntar du på? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Vid frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Carolina Gustavson på 073 505 42 34 eller mejla till rekrytering@frontwalker.se. Varmt välkommen att höra av dig!

Om oss

Vi är en växande IT – koncern med bred geografisk spridning i Sverige. Vi har varit med länge – ända sedan stenåldern (1996) och vi ser att behovet av vår kompetens och arbetssätt ger mersmak hos våra kunder. Vårt moderbolag Xavi Solutionnode AB är börsnoterat (NGM Nordic SME) vilket bärgar för transparens och tillväxt.

Jag godkänner att mina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ansökan

Berätta för oss om dig

Skicka ett mail till oss och berätta hur du vill vara med och förbättra världen lite. Om du vill får du gärna bifoga ett CV. Vi svarar snabbare än du tror!

Lediga tjänster

Alla våra lediga tjänster i Stockholm

Vill du jobba med oss på Frontwalker? Vi är intresserade och vill gärna ha kontakt med dig som vill jobba i vårt erfarna och kunniga team. Välkommen med din ansökan!

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?