Ledig tjänst · Sundsvall

Spelutvecklare i Sundsvall

Programmering och spel, är det två ord som kännetecknar dig? Då vill du bli en i vårt gäng i Sundsvall och levla upp tillsammans med oss som spelutvecklare!

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort intresse för spel och spelutveckling. Du har relevant arbetslivserfarenhet och har tidigare jobbat med C++. Det är meriterande om du arbetat med unity, c# och/eller android men det är inget krav. Vidare ser vi att du tidigare arbetat med spelutvecklingsfrågor och vi ser positivt på om du utvecklat hobbyspel på fritiden. Du har tidigare arbetat i projektform och behärskar svenska och engelska flytande i skrift och tal.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för att bli framgångsrik i din roll som spelutvecklare. Därför är vi övertygade om att du har ett gediget intresse för spel och spelutveckling. För oss är det viktigt att du är prestigelös, konsultmässig och har förmåga att skapa förtroende hos våra kunder, likaså dina kollegor. Vi söker först och främst dig som utgår från vårt kontor i Sundsvall, men det går också bra att vara stationerad på något av våra andra kontor i landet.

Vi erbjuder dig
  • En inkluderande arbetsplats
  • Work-life balance kultur
  • Kompetensutveckling
  • Marknadsmässig lön
  • Bra förmåner i form av friskvård, försäkringar osv
  • Flexibla arbetstider
  • Sist men inte minst – att ha kul på jobbet
 

Vi växer rejält och vill gärna ha in flera härliga kollegor som vill utvecklas och få möjligheten att jobba med oss och våra spännande kunder. På vårt kontor i Sundsvall är vi idag 12 personer, ett härligt sammansvetsat gäng. Frontwalker Sundsvall ingår i Frontwalker Group, en dynamisk IT-koncern bestående av bolag med verksamhet på flera orter runtom i Sverige, så du får både den familjära känslan av ett litet bolag men en trygghet av att tillhöra något större.

Att hitta rätt uppdrag för varje konsult och att leverera optimalt i våra åtaganden är en viktig del i vår filosofi. De som arbetar hos eller med oss ska ha roligt och känna sig motiverade varje arbetsdag. Teamkänsla, gemenskap och frihet är viktiga ledord för oss samt kul om du känner att du vill vara med att utveckla och påverka din arbetsplats. Du kommer bli en del av ett team hos någon av våra kunder inom spelutveckling, där du får stora möjligheter att utvecklas tillsammans med kunden. 

Vill du vara en Frontwalker?

Vad väntar du på? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Vid frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Carolina Gustavson på 073 505 42 34 eller mejla till rekrytering@frontwalker.se Varmt välkommen att höra av dig!

Om oss

Vi är en växande IT – koncern med bred geografisk spridning i Sverige. Vi har varit med länge – ända sedan stenåldern (1996) och vi ser att behovet av vår kompetens och arbetssätt ger mersmak hos våra kunder. Vårt moderbolag Xavi Solutionnode AB är börsnoterat (NGM Nordic SME) vilket bärgar för transparens och tillväxt.

Jag godkänner att mina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ansökan

Berätta för oss om dig

Skicka ett mail till oss och berätta hur du vill vara med och förbättra världen lite. Om du vill får du gärna bifoga ett CV. Vi svarar snabbare än du tror!

Lediga tjänster

Alla lediga tjänster i Sundsvall

Vill du jobba med oss på Frontwalker? Vi är intresserade och vill gärna ha kontakt med dig som vill jobba i vårt erfarna och kunniga team. Välkommen med din ansökan!

Systemutvecklare i Sundsvall

Frontwalker Sundsvall är ett konsultföretag inom IT som levererar tjänster inom framförallt systemutveckling, spelutveckling, kravhantering, test och projektledning. Våra affärer varierar från enskilda resursuppdrag till helhetsåtaganden och långa förvaltningsuppdrag. Vi

Läs mer »

Spelutvecklare i Sundsvall

Programmering och spel, är det två ord som kännetecknar dig? Då vill du bli en i vårt gäng i Sundsvall och levla upp tillsammans med oss som spelutvecklare! Vem är

Läs mer »

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?