Ledig tjänst · Malmö

Bli en del av Frontwalker Malmö – Där din expertis och ditt engagemang gör skillnad!

Är du en erfaren IT-konsult som drivs av att se projekt blomstra, från vision till verklighet? Frontwalker Malmö söker just dig! Med en bred palett av projekt och uppdrag inom Java, .NET, PHP och mer, välkomnar vi mångsidiga talanger som delar vår passion för att använda teknik för att skapa framgång hos våra kunder.

Hos oss är din förmåga att planera, kommunicera och dokumentera lika viktig som din tekniska skicklighet. Vi tror på att erfarenhet och motivation överträffar ren akademisk kunskap. Din förmåga att ”hit the ground running”, förstå kundens behov och aktivt bidra till ett projekts framgång definierar vår definition av expertis.

Som en del av vårt team får du:

Möjlighet att påverka: Varje dag erbjuder en chans att göra en positiv förändring – inte bara i våra projekt, men också i vårt team och våra kunders värld.
En dynamisk arbetsmiljö: Förändringar i projektens karaktär och omfattning är vanliga, vilket erbjuder en spännande och varierad arbetsdag.
Kollegialt lärande: Vårt motto ”att göra oss själva, våra kunder och världen lite bättre varje dag” är inte bara ord utan en levande del av vår företagskultur.
Hybridarbete: Flexibilitet i var och hur du arbetar, med en förståelse att varje individ är en kritisk del av vår framgång.
Kompetensutbyte: Dra nytta av kunskapsdelning inom vår större koncern, genom samarbetsprojekt och gemensamma kunder.

Vi tror att en inkluderande arbetsplats med balans mellan arbete och fritid, konkurrenskraftig lön och förmåner som friskvård och försäkringar, är nyckeln till långsiktig framgång och medarbetarnöjdhet.

 

 

Låter det spännande?

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en värdefull del av Frontwalker Malmö?

Skicka in din ansökan idag! För frågor, kontakta Carolina Gustavson på 073 -505 42 34 eller mejla till rekrytering@frontwalker.se.

Varmt välkommen att bli en Frontwalkare!

Om oss

Sedan 2011 har det byggts appar, hemsidor och e-handel i från vårt kontor i centrala Malmö till företag, kommuner och myndigheter i hela Sverige. Under dessa +10 år har vi samlat på oss mycket erfarenheter och spännande kunder som vi har långa och trevliga samarbeten med. Frontwalker Malmö ingår i Frontwalker Group, en dynamisk IT-koncern bestående av fristående bolag med verksamhet på flera orter runtom i Sverige.

Vi har ett trevligt kontor, en minut från Malmö central, på Norra Vallgatan som funkar som laddstation. Här mellanlandar hybridarbetande kollegor för att tanka energi, gemenskap och kaffe såklart.

Jag godkänner att mina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ansökan

Berätta för oss om dig

Fyll i formuläret och bifoga gärna CV samt personligt brev, så återkopplar Carolina så fort hon kan! 

Lediga tjänster

Fler lediga tjänster i Malmö

Vill du jobba med oss på Frontwalker? Vi är intresserade och vill gärna ha kontakt med dig som vill jobba i vårt erfarna och kunniga team. Välkommen med din ansökan!

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?