Ledig tjänst · Uppsala

Senior affärsmässig konsult i Uppsala

Vill du vara en del av en verksamhet som gör skillnad? Gillar du programmering, försäljning och mentorskap? Du kanske har testat på att vara egenföretagare men saknar tryggheten och gemenskapen? Då är du vår nya kollega!

Vi är ett mindre konsultbolag som präglas av utveckling och glädje och att varje dag göra oss själva, våra kunder och samhället lite bättre. För oss på Frontwalker är det viktigaste att alla får samma möjlighet att utvecklas och att vi tillsammans har roligt!

Vi tror på att framgång byggs genom en kombination av talanger, erfarenheter och passioner där vi ständigt lär av varandra. 

Vem är du?

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av programmering och behärskar ett flertal programmeringsspråk och ramverk. Vi ser gärna att du har en Högskole – eller universitetsutbildning i botten, men det är inget krav. 

Har du tidigare erfarenhet av att jobba som konsult är det meriterande, men det viktigaste är att du lockas av rollen som konsult och dess utmaningar. Du skapar och upprätthåller starka relationer med både kunder och kollegor och är tydlig och kommunikativ i ditt arbetssätt. Att jobba nära våra kunder trivs du med och du lockas av möjligheten att skapa nya affärer,  både till dig men också dina kollegor. Du anpassar dig till förändringar och omfamnar nya utmaningar.

Då vi söker dig som har lång tidigare erfarenhet ser vi det som en naturlig del av din arbetsdag att dela med dig av din expertis, genom handledning och stöttning till dina kollegor. Vi söker helt enkelt dig som trivs i en roll där du får ta ett större ansvar och utveckla vårt team. Men likaså är du lyhörd och ödmjuk inför att lära dig av andra, för vi tror på att alla ständigt kan utvecklas. 

Vi erbjuder dig
  • En inkluderande arbetsplats
  • Work-life balance kultur
  • Interna utvecklingsmöjligheter samt kompetensutveckling
  • Marknadsmässig lön
  • Bra förmåner i form av friskvård, försäkringar osv
  • Flexibla arbetstider
  • Sist men inte minst – att ha kul på jobbet
 

Vi är idag ett härligt team på 11 konsulter och vi har flera långa kundrelationer. I Uppsala har vi nischat in oss mot branscher inom e-hälsa och samhällsnytta, så vi erbjuder till möjligheten att jobba med något som gör skillnad. 

Vi lägger stor vikt vid att ha roligt tillsammans och hittar kontinuerligt på aktiviteter tillsammans för att stärka vår gemenskap. Vi tar oss tid och engagerar oss i varandras uppdrag även när vi inte arbetar för samma kund. På så sätt får våra kunder en bredare leverans och våra konsulter alltid stöd från sina kollegor. 

Hos oss erbjuds du en bra stämning på kontoret med en prestigelös inställning där folk uppmärksammas för sitt arbete. Våra konsulter har lång erfarenhet inom branschen och besitter stor kunskap. Vi tillhör även en större koncern vilket gör att vi har ett stort kompetensutbyte internt. Just för att vi värdesätter kompetensutveckling satsar vi kontinuerligt på utbildningar och certifieringar. För oss är det viktigt att du alltid är sysselsatt med något som stimulerar dig!

Vill du vara en Frontwalker?

Vad väntar du på? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Vid frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Carolina Gustavson på 073 505 42 34 eller mejla till rekrytering@frontwalker.se Varmt välkommen att höra av dig!

Om oss

Vi är en växande IT – koncern med bred geografisk spridning i Sverige. Vi har varit med länge – ända sedan stenåldern (1996) och vi ser att behovet av vår kompetens och arbetssätt ger mersmak hos våra kunder. Vårt moderbolag Xavi Solutionnode AB är börsnoterat (NGM Nordic SME) vilket bärgar för transparens och tillväxt.

Jag godkänner att mina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ansökan

Berätta för oss om dig

Skicka ett mail till oss och berätta hur du vill vara med och förbättra världen lite. Om du vill får du gärna bifoga ett CV. Vi svarar snabbare än du tror!

Lediga tjänster

Alla våra lediga tjänster i Uppsala

Vad vi söker efter just nu. Välkommen med din ansökan!

Senior affärsmässig konsult i Uppsala

Senior affärsmässig konsult i Uppsala Vill du vara en del av en verksamhet som gör skillnad? Gillar du programmering, försäljning och mentorskap? Du kanske har testat på att vara egenföretagare

Läs mer »

Systemutvecklare i Sundsvall

Frontwalker Sundsvall är ett konsultföretag inom IT som levererar tjänster inom framförallt systemutveckling, spelutveckling, kravhantering, test och projektledning. Våra affärer varierar från enskilda resursuppdrag till helhetsåtaganden och långa förvaltningsuppdrag. Vi

Läs mer »

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?