Göteborg · Ledig tjänst · Malmö

PHP/WordPress till Skåne

Sedan 2011 har det byggts appar, hemsidor och e-handel i från vårt kontor i centrala Malmö till företag, kommuner och myndigheter i hela Sverige. Under dessa +10 år har vi samlat på oss mycket erfarenheter och spännande kunder som vi har långa och trevliga samarbeten med. Frontwalker Malmö ingår i Frontwalker Group, en dynamisk IT-koncern bestående av fristående bolag med verksamhet på flera orter runtom i Sverige.

Vi växer och vill gärna ha in fler bra människor som vill bli lite bättre, varje dag. Genom din egen utveckling vässar vi vårt team ytterligare, så att våra kunder har det lite bättre hos oss.

Vi har ett trevligt kontor bara någon minut från Malmö central, på Norra Vallgatan som numera funkar som laddstation. Här mellanlandar en härlig mix av hybridarbetande juniora, seniora, tjejer och killar för att tanka energi, gemenskap och kaffe såklart. Vi ser till att regelbundet ha arbetsdagar på kontoret då alla, både inhousegänget såväl som konsulter med långa externa uppdrag sitter tillsammans. Vi har dels små lättrörliga team som utgår från vår inhouseavdelning och konsulter som förstärker företag, myndigheter och kommuner runt om i Skåne. 

Just nu behöver vi utöka och förstärka våra team som jobbar med PHP/Wordpress till våra större kunder. Vi har i huvudsak kunder längs västkusten, så bor du i den här vackra delen av landet har du närmare till ngt av våra kontor i Malmö, (Helsingborg) eller Göteborg.

Vem letar vi efter?

 Vi söker flera erfarna fullstackutvecklare med mångårig och aktuell erfarenhet av WordPress och PHP. Du jobbar med moderna verktyg och håller koll på de senaste förändringarna inom tekniken. Vi letar efter dig som älskar den där härliga magkänslan du känner när du gjort nytta hos din uppdragsgivare och det är oftast kundens önskade resultat som driver din egen utveckling. Du är en lagspelare som tänker långsiktigt och är van vid att jobba i större implementationer av mjukvara där dina ändringar kan komma att påverka andra. Du har ett stort engagemang och trivs i miljöer där det alltid är välkommet med nya idéer och delar gärna med dig av dina kunskaper till teamet. Du har förmågan att också jobba självständigt, styra ditt eget arbete efter tydliga deadlines. Att dokumentera slutsatser samt ändringar väl är något du också trivs med och är van vid. Du har troligtvis tidigare erfarenhet av, och gillar Opensource-lösningar. Som person vill du leverera hög kvalitet och tillsammans med andra skapa lösningar med förvaltnings-, användarbarhet och hög prestanda. 

Utöver det pratar du svenska flytande och behärskar engelska i tal och skrift.

Är det här rätt plats för dig?

Det är kanske inte så lätt att veta efter en kort text som den här. Men är det något av ovanstående som stämmer in på dig bjuder vi gärna på en kopp kaffe och berättar mer om hur vi hjälper våra kunder i deras utmaningar och hur din fortsatta utveckling skulle kunna bli en viktig pusselbit i det samarbetet. Så vi ser fram emot din ansökan!

Hör av dig till Carolina Gustavson på 073 505 42 34 eller mejla till rekrytering@frontwalker.se om frågor gällande vår rekryteringsprocess.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Vi är en växande IT – koncern med bred geografisk spridning i Sverige. Vi har varit med länge – ända sedan stenåldern (1996) och vi ser att behovet av vår kompetens och arbetssätt ger mersmak hos våra kunder. Vårt moderbolag Xavi Solutionnode AB är börsnoterat (NGM Nordic SME) vilket bärgar för transparens och tillväxt.

Jag godkänner att mina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ansökan

Berätta för oss om dig

Fyll i formuläret och bifoga gärna CV samt personligt brev, så återkopplar Carolina så fort hon kan! 

Lediga tjänster

Alla våra lediga tjänster i Malmö

Vill du jobba med oss på Frontwalker? Vi är intresserade och vill gärna ha kontakt med dig som vill jobba i vårt erfarna och kunniga team. Välkommen med din ansökan!

Frontendutvecklare i Malmö

Är du en erfaren IT-konsult som drivs av att se projekt blomstra, från vision till verklighet? Frontwalker Malmö söker just dig! Med en bred palett av projekt och uppdrag inom

Läs mer »

PHP/WordPress till Skåne

Sedan 2011 har det byggts appar, hemsidor och e-handel i från vårt kontor i centrala Malmö till företag, kommuner och myndigheter i hela Sverige. Under dessa +10 år har vi

Läs mer »

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?