Nyhet

Ny Medarbetare på Malmökontoret!

 • Hur länge har du varit på Frontwalker?
  Magnus tog kontakt med mig på rekommendation av en gemensam kontakt i vårt nätverk och vi har haft kontinuerlig dialog sedan årsskiftet. Jag har varit anställd sedan en vecka tillbaka, men har varit underkonsult sedan början på februari eftersom det var viktigt att börja leverera i uppdraget så fort det bara gick. 
 • Vad fick dig att välja Frontwalker som arbetsplats?
  Det som avgjorde beslutet att gå över till Frontwalker var att jag instinktivt kände ett stort förtroende för Magnus och de kollegor jag träffat. Det finns en familjär känsla i väggarna på kontoret, en genuin omtanke om varandra och våra kunder. Det i kombination med kompetenta kollegor som utmanar både sig själva och varandra till utveckling och förbättring är en svårslagen kombination 
 • Vilket uppdrag/projekt/roll har du nu?
  Jag är projektledare på designbyrån Klingit. Där driver jag många projekt parallellt så det gäller att ha en förmåga att ha många bollar i luften, men samtidigt kunna ge fullt fokus på en specifik uppgift när det krävs. Inte helt enkelt, men väldigt roligt! Jag lär mig något nytt varje dag. 
  Alla projekt jag driver handlar om webutveckling, att bygga hemsidor från grunden. Bland annat är vi just nu i slutfas med ett projekt där beställarna har skapat ett helt nytt klädmärke, och vi bygger deras e-handel. 
 • Kan du om möjligt beskriva vad som gjorde att Frontwalker valdes som leverantör till detta projekt? (Är det du som individ eller är det Frontwalker som bolag som är avgörande?)
  Det var många pusselbitar som matchade och gjorde det här samarbetet till en naturlig väg framåt för både Klingit och Frontwalker. Det finns en historik av lyckade samarbeten och en mycket god kontakt mellan Magnus och beställaren sedan tidigare. Klingit är i en kraftig expansiv fas med stora volymer projekt som kommer in, vilket kräver att det finns projektledare som kan strukturera upp flödet på plats. På så sätt blev min profil som projektledare attraktiv för dem att ta in som resurs, både för att driva projekt operativt men också för att hjälpa till med att utveckla deras projektprocess.  
 • Kan du se en trend inom ditt område/för branschen som förändrar din roll framöver?
  Något som gör mig väldigt glad är att jag märker att många kunder börjar se vad det tillför att ha en person med kompetens inom projektledning på plats. Ibland kan rollen projektledare hamna på någon som kanske har specialistkompetens inom just det området projektet berör, men saknar kanske de grundläggande strukturera för ett lyckat projekt. Det finns många metodiker och processer att utgå ifrån, och kan projektledaren dessa så ges projektet goda förutsättningar att lyckas på bäst sätt vad gäller kvalité, effektivitet och kostnad. 
 • Vad är det som triggar dig mest med ditt arbete hos oss? Vad ger dig mest energi, vad är det bästa med ditt jobb?
  Jag älskar känslan av att allt faller på plats. Till exempel när jag har en utmanande situation vad gäller planering av projekt och resurser och jag känner att det borde finnas en lösning. Så går jag in till Magnus och ber honom att lyssna på trasslet i mitt huvud en stund och han hjälper mig sedan med att lägga allt på plats. Oftast med hjälp av våra kompetenta utvecklare som får ta tuffa ärenden, och dessutom gör det med ett leende. 
  Det är en så otroligt skön känsla, att kunna göra beställaren, mitt team och slutkunden nöjd
 • Vad gör du för att hålla balansen i livet? Avstressning etc
  ​Jag har ett väldigt utåtriktat jobb, mina arbetsdagar består till stor del av möten och att ha sociala kontakter på olika sätt. Det är fantastiskt roligt och ger energi på många sätt, men för mig som introvert och dessutom högkänslig är det då viktigt att hitta en balans. Den balansen får jag genom att på min fritid prioritera egentid, till exempel på långa promenader med min tax Lasse. Då får min hjärna ladda om inför nästa omgång intryck. 
 • Spelar du TV-spel eller gejmar du på datorn något?Oh ja! Just en av mina favoritsysselsättningar när jag har egentid är att spela antingen Animal Crossing på Switch eller The Sims 4 på datorn. Det är underbart att sugas in i en fantasivärld för en liten stund ibland. Gärna med ett Harry Potter maraton på TVn i bakgrunden.

Om oss

Kontakta oss gärna ifall du har frågor.
Vi svarar snabbare än du tror!

Nyheter

Se våra senaste händelser

Läs fler artiklar & nyheter från Frontwalker

Kontakt

Hör av dig!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Skriv en rad, så kontaktar vi dig, vi svarar snabbare än du tror!

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?