Nyhet

Möt vår konsult Cristina Mihai

konsult-christina

Möt en av våra seniora systemutvecklare från vårt kontor i Sundsvall. Cristina har jobbat hos oss sedan oktober 2022 och sitter nu som systemutvecklare/team lead i ett projekt tills slutet av december. Vi passade på att ställa lite frågor!

Vad fick dig att välja Frontwalker som arbetsplats

– Människorna och flexibiliteten. Från första kontakten har jag bemötts av trevliga och engagerade personer som välkomma mig varmt i teamet. Och flexibiliteten av att kunna blanda hemma-jobbet med kontoret har varit ett stort plus.

Vad är det bästa med ditt jobb/vara konsult?

– Att man kan jobba med olika tekniker och får en bredare erfarenhet, träffa olika kunder och samverka med dem, samt med olika utvecklingsteam. 

Vilket uppdrag/projekt/roll har du nu?

– Just nu har jag rollen som systemutvecklare/team lead och jobbar med en mobilapplikation som säljer lekar för fest och kalas. Applikationen innehåller en butik men också ett sätt för kunderna att kunna spela köpta produkter.

Vilken teknisk plattform/lösningsplattform är i fokus för projektet?

– För min del har React och Visual Studio varit i fokus, men har också jobbat med SQL, PHP, Git och mycket med UX design för mobilapplikationen.

Vad skulle vara ditt drömprojekt och vilka ramverk/språk skulle du vilja använda”? 

– Gärna ett projekt där man kan utveckla på alla sidor och i C#, .NET och kanske SQL. Det har jag jobbat mest med och känner mig tryggast. Samtidigt känns det bra när man har koll på allt från databasen, API:t till det som visas till användaren.

AI är väldigt aktuellt just nu, vad tycker du det och dess framtid?

– AI är mycket aktuellt och påverkar samhället på olika sätt, från utveckling av autonoma system, användning inom hälso- och sjukvård, naturlig språkbehandling, etiska och säkerhetsmässiga frågor till samarbete mellan människor och AI. Jag tror att det kommer att utvecklas mer i de områdena, men samtidigt är det viktigt att fortsätta diskutera och hantera de etiska aspekterna av AI för att säkerställa en ansvarsfull användning. 

Vad tror du kommer att vara ”hetast” inom utveckling 2024?

– Det är svårt att säga eftersom teknikutvecklingen är dynamisk, och nya trender kan uppstå över tiden. Trender som troligen kommer att fortsätta är AI och kanske IT-säkerhet. 

Vad gör du på fritiden?

– Eftersom jag har två barn, då är det mycket barnlek, men när jag har tid gillar jag att läsa, titta på filmer, odla lite under våren och sommaren och bara vara ute med familjen. 

Vad är det roligaste du vet?

– Det är lite svårt att välja bara en sak eftersom det finns många roliga aktiviteter. Förra veckan hade jag jätteroligt, för då lekte jag i snön med mina barn. 

Har du ett ordspråk/uttryck/motto som du använder i din vardag? Skulle du vilja avslöja det för oss?

– Jag har inte något specifikt uttryck som jag använder. Det som jag försöker, är att vara positiv och göra bättre varje dag. 

Om du är intresserad av att veta mer om Cristina och hennes kompetens kontakta Niklas Sundqvist på 070 631 99 99, eller mail niklas.sundqvist@frontwalker.se

Om oss

Kontakta oss gärna ifall du har frågor.
Vi svarar snabbare än du tror!

Nyheter

Se våra senaste händelser

Läs fler artiklar & nyheter från Frontwalker

Kontakt

Hör av dig!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Skriv en rad, så kontaktar vi dig, vi svarar snabbare än du tror!

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?