Koncernkonferens 2022!

Nyhet

Fint att samla hela koncernen och bygga Frontwalker, Tavana och Xavi Solutions gemensamt!

Vår årliga konferens ägde rum i fredags och vi befann oss i Sollentuna på Bergendals fantastiska herrgård. Alla samlade från samtliga av våra kontor i hela landet. Vi hade två dagar med föreläsningar, teamaktiviteter, god mat och mycket skratt!

Vädret var på vår sida med sol och krispig morgonluft. Vi startade dagen med att prata om våra förväntningar, där fokus på att skapa gemenskap, inspireras och att ha roligt tillsammans låg högt på listan!

Vi hade tre inspirationsföreläsare på plats. De lämnade oss med tankar och reflektion, med fokus på att bygga laget och inspireras av varandra. Först på plats hade vi Ari Riabacke, som talade om att ta nästa steg, fatta beslut och att bygga laget som ser möjligheter där andra ser problem. Näst på tur föreläste Ebba Laurin, som talade om att skapa vår framtid tillsammans med varandra och våra kunder, vilket är mer aktuellt i utmanande omständigheter. Sist men inte minst lyssnade vi på Olof Röhlander. Olof delande med sig av sin senaste forskning om de tre sakerna som skapar verklig, hållbar motivation. Tack för bra föreläsningar!

Vi hann också med att ha en minimässa där våra kontor på olika orter ställde ut och berättade om ett specifikt projekt de pysslat med på senaste tiden. Viktigt att utbyta erfarenhet och kunskap och engagera sig i varandras arbete. Vårt Sundsvallskontor berättade om deras satsning Frontwalker Kidz, vårt kontor i Uppsala berättade om ett uppdrag på Akademiska sjukhuset som kommer göra stor skillnad. Vårt Stockholmskontor lät oss testa en av deras funktioner för deras största kund MTM. Malmökontoret berättade om deras härliga koncept #devKnights där de samlas och skapar roliga projekt tillsammans – där ingenting är omöjligt… Tavana berättade om vad de gör och deras nya segment Tavanatech.

Vi fick även möjlighet att jobba med teambuildning i en utomshusaktivitet, kan det bli bättre?:)

Vi avslutade kvällen med Xavi Awards, stort grattis till våra vinnare i följande kategorier:

Årets Medarbetare – Roland Cederberg

Roland har under detta år hanterat många olika projekt samtidigt på ett utomordentligt sätt. Han har i rollen som projektledare intern haft ansvaret för Hållbarhetsportalen samtidigt som han axlat en ny roll som systemförvaltare hos kund. 

Årets Samhällsinsats – Frontwalker– Kidz inspirerar ungdomar till att välja ett yrke inom programmering som för övrigt är en kompetensbrist i samhället.

Årets projekt – Municipipo- Municipio, jobbar för att göra samhället bättre genom ett anpassat tema för kommuner som följer tillgänglighetskraven, regler och lagar. Projektet är ”open source” och används idag av ett tiotal kommuner som utvecklar tillsammans med fler på ingång.

TACK till alla som var med och gjorde denna konferens helt fantastisk. Vi längtar redan till nästa år!

Frontwalker konferensen

Vill du vara med i vårt fantastiska gäng och hänga med oss på nästa konferens?

Nyheter

Se våra senaste händelser

Läs fler artiklar & nyheter från Frontwalker

Kontakt

Hör av dig!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Skriv en rad, så kontaktar vi dig, vi svarar snabbare än du tror!

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?