Ledig tjänst · Malmö

Frontendutvecklare i Malmö

Sedan 2011 har det byggts appar, hemsidor och e-handel i från vårt kontor i centrala Malmö till företag, kommuner och myndigheter i hela Sverige. Under dessa +10 år har vi samlat på oss mycket erfarenheter och spännande kunder som vi har långa och trevliga samarbeten med. Som konsult hos oss räcker det inte med att vara en OK utvecklare, utan du måste också ha lite extra plats i ditt hjärta för våra kunder och dina kollegor. 

Vi växer och vill gärna ha in fler bra människor som vill bli lite bättre, varje dag. Genom din egen utveckling vässar vi vårt team ytterligare, så att våra kunder har det lite bättre hos oss.

Vi har ett trevligt kontor mitt i stan vid Gustav Adolfstorg som numera funkar som laddstation. Här mellanlandar hybridarbetande kollegor för att tanka energi, gemenskap och kaffe såklart. Vi ser till att regelbundet ha arbetsdagar på kontoret då alla, både inhousegänget såväl som konsulter med långa externa uppdrag. Vi har dels små lättrörliga team som utgår från vår inhouseavdelning och konsulter som förstärker företag och kommuner runt om i Skåne. 

Arbetsuppgifter:

Som konsult hos oss har du både frihet och ansvar och är du är förmodligen bra på att planera din vardag tillsammans med kunder och kollegor. Du älskar den där härliga magkänslan när du känner att du gjort stor nytta hos din uppdragsgivare och kundens resultat är det som driver din egen utveckling. Vi har dels en liten inhouseavdelning där vi bygger appar, webb och systemutvecklar i många olika tekniker. Vi är också ett traditionellt konsultbolag som är ute och förstärker team runt om i framförallt Skåne, men även på distans i resten av landet.

Vi söker dig som:

Har minst tre års erfarenhet av frontendutveckling, är insatt i moderna tekniker och verktyg inom webbutveckling, har konsultmässighet och förmåga att skapa förtroende hos våra kunder. Vidare ser vi gärna att du precis som oss har fötterna på jorden, ett prestigelöst förhållningssätt och en önskan att samarbeta med duktiga kollegor och kunder.

Vi erbjuder dig
  • En inkluderande arbetsplats
  • Work-life balance kultur
  • Kompetensutveckling
  • Marknadsmässig lön
  • Bra förmåner i form av friskvård, försäkringar osv
  • Flexibla arbetstider
  • Sist men inte minst – att ha kul på jobbet
Vill du bli en Frontwalkare? Fyll i formuläret nedan!

Om oss

Vi är en växande IT – koncern med bred geografisk spridning i Sverige. Vi har varit med länge – ända sedan stenåldern (1996) och vi ser att behovet av vår kompetens och arbetssätt ger mersmak hos våra kunder. Vårt moderbolag Xavi Solutionnode AB är börsnoterat (NGM Nordic SME) vilket bärgar för transparens och tillväxt.

Ansökan

Berätta för oss om dig

Fyll i formuläret och bifoga gärna CV samt personligt brev, så återkopplar Carolina så fort hon kan! 

Lediga tjänster

Alla våra lediga tjänster i Malmö

Jag godkänner att mina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Vill du jobba med oss på Frontwalker? Vi är intresserade och vill gärna ha kontakt med dig som vill jobba i vårt erfarna och kunniga team. Välkommen med din ansökan!

Frontendutvecklare i Malmö

Sedan 2011 har det byggts appar, hemsidor och e-handel i från vårt kontor i centrala Malmö till företag, kommuner och myndigheter i hela Sverige. Under dessa +10 år har vi

Läs mer »

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?