Ledig tjänst · Uppsala

Erfaren verksamhetsutvecklare i Uppsala

Vi söker en ny kollega till vårt goa gäng i Uppsala. Idag är vi ett härligt team på 11 konsulter och har flera långa kundrelationer. Vi lägger stor vikt vid att ha roligt tillsammans, att se varandra och att var och en får rätt utmaningar i sina uppdrag!

I rollen som konsult inom verksamhetsutveckling hos oss ingår bland annat att driva större och omfattande utvecklingsprojekt, att samordna större digitaliseringssatsningar samt ingå i olika ledningsfunktioner hos våra kunder. Som konsult kommer du medverka hos kunden som operativt och/eller strategiskt stöd i deras digitalisering. Du kommer ses som en viktig kugge hos kunden där du är ett stöd i olika roller och vara kittet mellan ledning, projekt och verksamhet med syfte att genomföra kundens mål i deras digitaliseringsprojekt.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande med erfarenhet av arbete som verksamhetsutvecklare, gärna inom e-hälsa. Har du projektledarutbildning, har arbetat som projektledare eller chef så är det meriterande, likaså om du tidigare arbetat med någon form av digitalisering eller systemutveckling. Praktisk erfarenhet av agila arbetssätt och metoder kommer hjälpa dig framåt i din vardag och det är därför meriterande om du har arbetat i något agilt ramverk som t ex Scrum.

Du har goda IT-kunskaper och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du är van att stå framför folk, även digitalt, och tycker om att hålla muntliga dragningar.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete och du har en god förmåga att se helheten. Vidare är du en flexibel person som tycker om att se möjligheter med digitalisering samt tar ansvar och är duktig på att driva ditt arbete framåt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande provanställning på heltid med stationering i Uppsala, men vissa resor kan förekomma i din roll som konsult.

Vi erbjuder dig
  • En inkluderande arbetsplats
  • Work-life balance kultur
  • Kompetensutveckling
  • Marknadsmässig lön
  • Bra förmåner i form av friskvård, försäkringar osv
  • Flexibla arbetstider
  • Sist men inte minst – att ha kul på jobbet 
Vill du vara en Frontwalker?

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Carolina Gustavson på 073 505 4234 för att få veta mer. Välkommen med din ansökan via formuläret nedan!

Om oss

Vi är en växande IT – koncern med bred geografisk spridning i Sverige. Vi har varit med länge – ända sedan stenåldern (1996) och vi ser att behovet av vår kompetens och arbetssätt ger mersmak hos våra kunder. Vårt moderbolag Xavi Solutionnode AB är börsnoterat (NGM Nordic SME) vilket bärgar för transparens och tillväxt.

Jag godkänner att mina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ansökan

Berätta för oss om dig

Skicka ett mail till oss och berätta hur du vill vara med och förbättra världen lite. Om du vill får du gärna bifoga ett CV. Vi svarar snabbare än du tror!

Lediga tjänster

Alla våra lediga tjänster i Uppsala

Vad vi söker efter just nu. Välkommen med din ansökan!

Erfaren projektledare i Uppsala

Har du stor passion för att skapa förändring i verksamheter? Och att leda systemutvecklingsprojekt som skapar effektiva lösningar med hög kvalitet? Drivs du även av att skapa ett kreativt arbetsklimat

Läs mer »

Erfaren systemutvecklare i Uppsala

Kommer din nuvarande arbetsgivare återgå till arbete på plats på kontoret? Kommer du börja pendla till din arbetsplats igen? Skulle du hellre jobba på ett kontor i centrala Uppsala med

Läs mer »

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?