Ledig tjänst · Uppsala

Erfaren systemutvecklare i Uppsala

Kommer din nuvarande arbetsgivare återgå till arbete på plats på kontoret? Kommer du börja pendla till din arbetsplats igen? Skulle du hellre jobba på ett kontor i centrala Uppsala med kunder i närområdet och inhouse? Då är Frontwalker Uppsala rätt arbetsplats för dig!

Frontwalker Uppsala är ett mindre konsultbolag som präglas av utveckling och glädje och att varje dag göra oss själva, våra kunder och samhället lite bättre. För oss på Frontwalker är det viktigaste att alla får samma möjlighet att utvecklas och att vi tillsammans har roligt!

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet av arbete som systemutvecklare. Du har tidigare praktisk erfarenhet av systemutveckling och ett stort tekniskt intresse. Har du erfarenhet av Java är det ett stort plus. Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete och du har en god förmåga att se helheten. Du är kommunikativ som person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera, vilket gör att du har lätt att skapa förtroende både för kollegor och kunder. Du trivs också med att jobba i en varierande roll som du gör i en konsultroll. Utöver det pratar du svenska flytande och behärskar engelska i tal och skrift. 

Vi erbjuder dig

Frontwalker är idag ett härligt team på 11 konsulter och har flera långa kundrelationer. Vi lägger stor vikt vid att ha roligt tillsammans, att se varandra och att var och en får rätt utmaningar i sina uppdrag. Vi tar oss tid och engagerar oss i varandras uppdrag även när vi inte arbetar för samma kund. På så sätt får våra kunder en bredare leverans och våra konsulter alltid stöd från sina kollegor. Hos oss erbjuds du en bra stämning på kontoret med en prestigelös inställning där folk uppmärksammas för sitt arbete. Våra konsulter har lång erfarenhet inom branschen och besitter stor kunskap.

Vi värdesätter kompetensutveckling och därför satsar vi kontinuerligt på utbildningar och certifieringar. För oss är det viktigt att du alltid är sysselsatt med något som stimulerar dig.  Vi växer rejält och vill gärna ha in flera härliga kollegor som vill utvecklas och få möjligheten att jobba med oss och våra viktiga kunder. Vårt Uppsalakontor jobbar främst mot kunder inom e-hälsa och samhällsnytta, så vi erbjuder till möjligheten att jobba med något som gör skillnad. 

Vill du vara en Frontwalker?

Vad väntar du på? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Vid frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Carolina Gustavson på 073 505 42 34 eller mejla till rekrytering@frontwalker.se Varmt välkommen att höra av dig!

Om oss

Vi är en växande IT – koncern med bred geografisk spridning i Sverige. Vi har varit med länge – ända sedan stenåldern (1996) och vi ser att behovet av vår kompetens och arbetssätt ger mersmak hos våra kunder. Vårt moderbolag Xavi Solutionnode AB är börsnoterat (NGM Nordic SME) vilket bärgar för transparens och tillväxt.

Jag godkänner att mina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ansökan

Berätta för oss om dig

Skicka ett mail till oss och berätta hur du vill vara med och förbättra världen lite. Om du vill får du gärna bifoga ett CV. Vi svarar snabbare än du tror!

Lediga tjänster

Alla våra lediga tjänster i Uppsala

Vad vi söker efter just nu. Välkommen med din ansökan!

Spelutvecklare i Sundsvall

Programmering och spel, är det två ord som kännetecknar dig? Då vill du bli en i vårt gäng i Sundsvall och levla upp tillsammans med oss som spelutvecklare! Vem är

Läs mer »

Systemutvecklare i Sundsvall

Frontwalker Sundsvall är ett konsultföretag inom IT som levererar tjänster inom framförallt systemutveckling, spelutveckling, kravhantering, test och projektledning. Våra affärer varierar från enskilda resursuppdrag till helhetsåtaganden och långa förvaltningsuppdrag. Vi

Läs mer »

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?