Ledig tjänst · Uppsala

Erfaren projektledare i Uppsala

Har du stor passion för att skapa förändring i verksamheter? Och att leda systemutvecklingsprojekt som skapar effektiva lösningar med hög kvalitet? Drivs du även av att skapa ett kreativt arbetsklimat som stimulerar nytänkande, engagemang och delaktighet?

Då vill vi gärna ha kontakt med dig!

Som projektledare på Frontwalker ansvarar du för att driva systemutvecklingsprojekt hos någon av våra engagerade kunder som vill driva förändring i sin verksamhet genom utveckling eller vidareutveckling av sina it system. I rollen ingår att planera, leda och styra utvecklingsarbetet så att projektet uppnår uppställda mål avseende tid, kvalitet och budget. Det ingår också att engagera och motivera teamet till att vilja lyckas tillsammans och att ha roliga utvecklande dagar på jobbet. I många uppdrag ingår samordning med andra parallella team och att fungera länk mellan verksamhet och it.

Frontwalker är idag ett team på 11 konsulter och har flera långa kundrelationer. Vi har idag 3 seniora projektledare, så du kommer att få ett bra kompetensutbyte i din roll. Vi lägger stor vikt vid att ha roligt tillsammans, att se varandra och att var och en får rätt utmaningar i sina uppdrag. Vi tar oss tid och engagerar oss i varandras uppdrag även när vi inte arbetar för samma kund. På så sätt får våra kunder en bredare leverans och våra konsulter alltid stöd från sina kollegor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med en inledande provanställning, på heltid med stationering i Uppsala, men vissa resor kan förekomma i din roll som konsult.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning inom it. Vi ser att du minst har fem års praktisk erfarenhet av att projektleda systemutvecklingsprojekt, gärna agilt. Du gillar att coacha och skapa ett kreativt arbetsklimat ihop med kunder och kollegor. Utöver det är du kommunikativ, driven och ambitiös. För oss är det viktigt att du är prestigelös, konsultmässig och har förmåga att skapa förtroende hos våra kunder. Då majoriteten av våra kunder har svenska som krav är det ett krav att du talat svenska flytande och behärskar engelska i tal och skrift. Det är även meriterande är om du har en bakgrund inom systemutveckling

Vi erbjuder dig
  • En inkluderande arbetsplats
  • Work-life balance kultur
  • Kompetensutveckling
  • Marknadsmässig lön
  • Bra förmåner i form av friskvård, försäkringar osv
  • Flexibla arbetstider
  • Sist men inte minst – att ha kul på jobbet
Ansökan och kontakt

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Carolina Gustavson, ansvarig rekryterare, 073 505 4234 för att få veta mer.

Om oss

Vi är en växande IT – koncern med bred geografisk spridning i Sverige. Vi har varit med länge – ända sedan stenåldern (1996) och vi ser att behovet av vår kompetens och arbetssätt ger mersmak hos våra kunder. Vårt moderbolag Xavi Solutionnode AB är börsnoterat (NGM Nordic SME) vilket bärgar för transparens och tillväxt.

Jag godkänner att mina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ansökan

Berätta för oss om dig

Skicka ett mail till oss och berätta hur du vill vara med och förbättra världen lite. Om du vill får du gärna bifoga ett CV. Vi svarar snabbare än du tror!

Lediga tjänster

Alla våra lediga tjänster i Uppsala

Vad vi söker efter just nu. Välkommen med din ansökan!

Erfaren projektledare i Uppsala

Har du stor passion för att skapa förändring i verksamheter? Och att leda systemutvecklingsprojekt som skapar effektiva lösningar med hög kvalitet? Drivs du även av att skapa ett kreativt arbetsklimat

Läs mer »

Erfaren systemutvecklare i Uppsala

Kommer din nuvarande arbetsgivare återgå till arbete på plats på kontoret? Kommer du börja pendla till din arbetsplats igen? Skulle du hellre jobba på ett kontor i centrala Uppsala med

Läs mer »

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?