Apputvecklare

Skåne
 • Frontwalkers kunder vill ha konsulter som är effektiva utvecklare samt roliga och lätta att samarbeta med. De vill också ha konsulter som har förmågan att se vad som behöver göras för att arbetet ska bli så bra som möjligt. Vi vill ha precis likadana kollegor här på Frontwalker, och nu växer vi i Skåne.

  Av Frontwalkers ungefär till antalet 100 konsulter är vi just nu 8 personer på vårt Malmökontor.

  En typisk Frontwalker älskar teknik och problemlösning. Ur vårt teknikintresse får vi energi att vara nyfikna och kreativa vilket ofta resulterar i nya spännande lösningar och koncept. Vi har stor nytta av bredden i vår organisation med en härlig blandning av seniora och juniora konsulter som gärna delar med sig av sina kompetenser och erfarenheter

  Känner du att du skulle trivas på Frontwalker vill vi gärna ha kontakt med dig!

  Just nu letar vi lite extra efter en duktig iOS-utvecklare. Du är lika prestigelös som oss andra, pratar flytande svenska och behärskar engelska muntligt och skriftligt. Vi tänker också att du har en relevant utbildning från universitet eller högskola i grunden samt att du håller dig uppdaterad och är väl insatt i moderna tekniker och verktyg inom området.  Du är väl förtrogen med Objective-C eller Swift och gärna PHP, Javascript, HTML, CSS.

  Tjänsten är en heltidsanställning tills vidare i Malmö/Lund/Helsingborg eller Kristianstad.

  Ansökan & kontakt

  Låter det här lockande? Tveka då inte att ansöka redan i dag!

  Skicka din ansökan och CV till malmo@frontwalker.se

  Har du frågor – kontakta gärna Magnus Nilsson, 0704-58 63 20, för att få veta mer.

 • Ansök nu