Kundtjänst i fickan

 • För att kunderna enkelt ska kunna administrera sina engagemang i samband med av Ecster finansierade inköp, ville Ecster använda mobil smart teknik. En kravspecifikation togs fram av Ecster innehållande såväl funktioner och design. Frontwalkerutvecklare byggde sedan appar för både iOS och Android i nära samarbete med banken.


  Bakgrund

  Ecster vill ge sina kunder bästa möjliga förutsättningar för en bra ekonomi. Att ha kontroll på sina utgifter är såklart ett bra första steg. För att som kund enkelt skall kunna administrera sina engagemang i samband med av Ecster finans finansierade inköp, ville Ecster använda mobil smart teknik. Kraven på säkerhet och personlig integritet är höga, så valet av såväl teknik och utvecklarkompetens var viktigt.

  Genomförande

  En kravspecifikation togs fram av Ecster finans innehållande såväl funktioner och design. Frontwalkers utvecklare byggde sedan appar för både iOS och Android i nära samarbete med banken.

  Resultat

  I Ecster Finans mobiltjänst kan du se helda ditt engagemang som du fått hos oss i samband med att du finansierat ett inköp hos någon av Ecsters anslutna återförsäljare.