• Vad har vi gjort?

  App-, webb och systemutveckling i alla dess former till kunder och organisationer i de mest varierande branscher och projektformer. Vi har levererat projektledning, testspecialister, change managers och produktspecialister till allt från källarföretag till världens största möbelhandlare. Bland våra uppdragsgivare finns offentliga och privata företag, organisationer och föreningar. Vi har ett fantastiskt jobb som får lära känna nya branscher och nya spännande företag varje dag. Här finner du ett litet axplock.

  Kontakta oss så berättar vi om vad gjort för företag som liknar ditt eget.

 • Ny mobil plattform

  Övriga tjänster

  LRF Media är Sveriges tredje största förlag och huvudverksamheten är att ge ut tidningar. Förlaget ger ut ett 20-tal titlar om många olika ämnen, bl.a. inredning, trädgård, jakt, hund, häst, historia och motor samt lantbruk, där LRF Media är marknadsledande.

  Bakgrund

  LRF Media möter samma utmaningar som andra tidningsförlag – att den långsiktiga trenden är att både upplagorna och annonsintäkterna faller. Digitalisering av både produktions­processen och produkten är en ...

  Läs mer
 • Kundtjänst i fickan

  Bemanna ditt team

  För att kunderna enkelt ska kunna administrera sina engagemang i samband med av Ecster finansierade inköp, ville Ecster använda mobil smart teknik. En kravspecifikation togs fram av Ecster innehållande såväl funktioner och design. Frontwalkerutvecklare byggde sedan appar för både iOS och Android i nära samarbete med banken.

  Bakgrund

  Ecster vill ge sina kunder bästa möjliga förutsättningar för en bra ekonomi. Att ha kontroll på sina utgifter är såklart...

  Läs mer
 • Hur sprider man kunskap om demens i utvecklingsländer?

  Helhetsåtagande

  Att många utvecklingsländer hoppat över datorer är väl känt. Istället används mobilen för alla möjliga tjänster. För Swedish Care International har vi utvecklat en flerspråkig app för information om demens.

  I stora delar av världen är kunskapen om demenssjukdomar väldigt liten och möjligheten att få tag på relevant information är minimal.

  Appen innehåller information om hur du på ett bra sätt kan bemöta din förälder, livspartner eller annan närstående som drabbats av demens. De...

  Läs mer