Ledig tjänst · Uppsala

Erfaren projektledare i Uppsala

Har du stor passion för att skapa förändring i verksamheter? Och att leda systemutvecklingsprojekt som skapar effektiva lösningar med hög kvalitet? Drivs du även av att skapa ett kreativt arbetsklimat som stimulerar nytänkande, engagemang och delaktighet?

Då vill vi gärna ha kontakt med dig!

Som projektledare på Frontwalker ansvarar du för att driva systemutvecklingsprojekt hos någon av våra engagerade kunder som vill driva förändring i sin verksamhet genom utveckling eller vidareutveckling av sina it system. I rollen ingår att planera, leda och styra utvecklingsarbetet så att projektet uppnår uppställda mål avseende tid, kvalitet och budget. Det ingår också att engagera och motivera teamet till att vilja lyckas tillsammans och att ha roliga utvecklande dagar på jobbet. I många uppdrag ingår samordning med andra parallella team och att fungera länk mellan verksamhet och it.

Frontwalker är idag ett team på 11 konsulter och har flera långa kundrelationer. Vi lägger stor vikt vid att ha roligt tillsammans, att se varandra och att var och en får rätt utmaningar i sina uppdrag. Vi tar oss tid och engagerar oss i varandras uppdrag även när vi inte arbetar för samma kund. På så sätt får våra kunder en bredare leverans och våra konsulter alltid stöd från sina kollegor.

Vi ser fram emot att träffa dig som

  • Har en relevant akademisk utbildning inom it
  • Minst fem års praktisk erfarenhet av att projektleda systemutvecklingsprojekt, gärna agilt
  • Gillar att coacha och skapa ett kreativt arbetsklimat ihop med kunder och kollegor
  • Är kommunikativ, driven och ambitiös
  • Är prestigelös, konsultmässig och har förmåga att skapa förtroende hos våra kunder
  • Pratar svenska flytande och behärskar engelska i tal och skrift
  • Meriterande är om du har en bakgrund inom systemutveckling

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med stationering i Uppsala, men vissa resor kan förekomma i din roll som konsult.

Ansökan och kontakt

Skicka din ansökan till uppsala@frontwalker.se

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Timmy Hedlund, konsultchef, 0702- 86 44 55 för att få veta mer.

Om oss

Vi är en växande IT – koncern med bred geografisk spridning i Sverige. Vi har varit med länge – ända sedan stenåldern (1996) och vi ser att behovet av vår kompetens och arbetssätt ger mersmak hos våra kunder. Vårt moderbolag Xavi Solutionnode AB är börsnoterat (NGM Nordic SME) vilket bärgar för transparens och tillväxt.

Jag godkänner att mina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR

Ansökan

Berätta för oss om dig

Skicka ett mail till oss och berätta hur du vill vara med och förbättra världen lite. Om du vill får du gärna bifoga ett CV. Vi svarar snabbare än du tror!

Lediga tjänster

Alla våra lediga tjänster i Uppsala

Vad vi söker efter just nu. Välkommen med din ansökan!

Erfaren systemutvecklare i Uppsala

Kommer din nuvarande arbetsgivare återgå till arbete på plats på kontoret? Kommer du börja pendla till din arbetsplats igen? Skulle du hellre jobba på ett kontor i centrala Uppsala med

Läs mer »

Erfaren verksamhetsutvecklare i Uppsala

I rollen som konsult inom verksamhetsutveckling ingår bland annat att driva större och omfattande utvecklingsprojekt, att samordna större digitaliseringssatsningar samt ingå i olika ledningsfunktioner hos våra kunder. Som konsult kommer

Läs mer »

Erfaren projektledare i Uppsala

Har du stor passion för att skapa förändring i verksamheter? Och att leda systemutvecklingsprojekt som skapar effektiva lösningar med hög kvalitet? Drivs du även av att skapa ett kreativt arbetsklimat

Läs mer »

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?

Tack för att du kontaktar oss

Vi hör av oss så snart vi kan, behöver du få tag på oss direkt?