Mobila lösningar

Frontwalker bygger mobila lösningar med modern teknik för bästa användarupplevelse. Det kombinerar vi med vår djupa kunskap inom systemutveckling och IT-arkitektur för att skapa långsiktiga och stabila plattformar som kan växa i tiden. Utifrån kundens behov tar vi fram skräddarsydda mobila lösningar som fungerar skalbart oavsett enhet och skärmstorlek. För att skapa god tillgänglighet följer vi de standardiserade riktlinjer som finns för utformning av innehåll på webben. Flera av våra konsulter är certifierade av Funka Nu.

Nyttan!

Idag använder vi oss mer och mer av webben för att inhämta information och intresset för att surfa med läsplattor och smartphones växer sig allt större. För att skapa en användarvänlig webbplats är det viktigt att de mobila lösningarna är genomtänkta. Det ska vara enkelt att navigera på företagets webbplats från såväl datorer, mobiltelefoner som surfplattor.

Genom att anpassa de mobila lösningarna ökar användarupplevelsen och webbprestandan för kunderna. Sist men inte minst ökar det värdet för ditt varumärke.

Kontakt

Leif Fridholm

Leif Fridholm

Säljare

Telefon:
018-66 17 01
E-post:
Skicka mail