Med Frontwalker Kidz lär vi barn att programmera på ett roligt och fantasifullt sätt! Vi arbetar med en välkänd plattform, Tynker, som över 7 miljoner barn redan använder

Att lära sig programmera har aldrig varit så enkelt och spännande. Kursen är designad för att motivera och inspirera barn och ungdomar. De får utlopp för sina kreativa idéer och skaparglädje. Barnen gör sina egna spel, animerade berättelser och kan publicera dem på t.ex. webben.

Att börja sin karriär som programmerare genom Tynker kräver ingen tidigare erfarenhet tack vare den webbaserade plattformen med pedagogiska övningar som är lätt att lära på ett roligt sätt. I Tynker så finns det massvis med färdigt material som blandat exempel och övningar. Fördelen med Tynker är att det är lätt att använda och att 100-tals skolor över hela världen använder den i sitt lärande samt att den riktar sig till individer från 10 år och uppåt.

Frontwalker skapar även en Community med alla i gruppen. Detta gör att eleverna kommunicerar övningar, exempel och utveckling under kursen men även efter avslutad kurs. Community skapas i molnet och finns tillgänglig för eleverna både under och efter kursen.


Dela på

Kontakt