Handelsbanken Finans Kundtjänst (app)

För att kunderna enkelt ska kunna administrera sina engagemang i samband med av Handelsbanken finans finansierade inköp, ville Handelsbanken använda mobil smart teknik. En kravspecifikation togs fram av Handelsbanken finans innehållande såväl funktioner och design. Frontwalkerutvecklare byggde sedan appar för både iOS och Android i nära samarbete med banken.


Bakgrund
Handelsbanken vill ge sina kunder bästa möjliga förutsättningar för en bra ekonomi. Att ha kontroll på sina utgifter är såklart ett bra första steg. För att som kund enkelt skall kunna administrera sina engagemang i samband med av Handelsbanken finans finansierade inköp, ville Handelsbanken använda mobil smart teknik. Kraven på säkerhet och personlig integritet är höga, så valet av såväl teknik och utvecklarkompetens var viktigt.

 

Genomförande
En kravspecifikation togs fram av Handelsbanken finans innehållande såväl funktioner och design. Frontwalkerutvecklare byggde sedan appar för både iOS och Android i nära samarbete med banken.

 

Resultat
I Handelsbanken Finans mobiltjänst kan du se ditt engagemang som du fått hos oss i samband med att du finansierat ett inköp hos någon av våra anslutna återförsäljare.

Följande tjänster ingår:

Dessutom kan du:

 För att logga in i Handelsbanken Finans mobiltjänst behöver du ha tillgång till ett mobilt BankID.

Kontakt

Magnus Nilsson

Magnus Nilsson

Säljare

Telefon:
070-458 63 20
E-post:
Skicka mail