Teknisk arkitekt Java/.NET

Sundsvall

Som teknisk arkitekt arbetar du i något av våra utvecklingsteam eller befinner dig på uppdrag ute på fältet hos någon av våra kunder.

Utöver din formella kompetens ser vi även att du tycker det känns intressant och utmanande att:

  • Arbeta tillsammans med ledning och arbetskamrater med att skapa den arbetsplats vi vill att det ska vara
  • Använda din kreativa förmåga tillsammans med andra i att hitta nya spännande lösningar och koncept
  • Aktivt arbeta med att utveckla din egen kompetens och dig själv som individ och team medlem.

Kvalifikationer

Som teknisk arkitekt ser vi gärna att du har minst 8 års erfarenhet av utveckling. Du bör ha erfarenhet av utvecklingsledning och utredning. I rollen ser vi att du fortfarande tycker att det är spännande och utmanande att arbeta med teknisk utveckling och med lätthet kan axla rollen som ”lead developer”.

Då vi har flera internationella kunder ser vi gärna att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl engelska som svenska. Vi ser helst att du har högskoleutbildning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en intressant miljö där vi aktivt arbetar med att utveckla oss som individer och grupp. Vi ställer höga krav på individuellt som kollektivt ansvar och uppmuntrar till din kompetensmässiga såväl personliga utveckling. Vi ser det helt enkelt som en förutsättning för att vi som organisation ska utvecklas. Om du tycker att detta känns intressant tycker vi att du ska höra av dig till oss.


Välkommen med din ansökan!


Dela på