Systemutvecklare Java/.NET

Malmö

Skånes mest eftertraktade konsultbolag. Snart! Vill du vara med?

Frontwalkers kunder vill ha konsulter som är effektiva utvecklare samt roliga och lätta att samarbeta med. De vill också ha konsulter som har förmågan att se vad som behöver göras för att arbetet skall bli så bra som möjligt. Vi vill ha precis likadana kollegor här på Frontwalker, och nu vil vi växa i Skåne.

Av Frontwalkers ungefär till antalet 85 konsulter är vi just nu fyra personer på vårt Malmökontor. Idag har vi app-, webb- och systemutveckling som lokala specialiteter och vi jobbar hårt för att bredda oss till samma nivå som företaget i övrigt. Eftersom vi än så länge inte är så många, kan du bli en stor och viktig del i skapandet av vår kontorskultur.

En typisk Frontwalker älskar teknik och problemlösning. Ur vårt teknikintresse får vi energi att vara nyfikna och kreativa vilket ofta resulterar i nya spännande lösningar och koncept. Vi har stor nytta av bredden i vår organisation med en härlig blandning av seniora och juniora konsulter som gärna delar med sig av sina kompetenser och erfarenheter.

Känner du att du skulle trivas på Frontwalker, vill vi gärna ha kontakt med just dig!

Vi tänker att du har minst 3-4 års erfarenhet av Java- eller .NET-utveckling, med en relevant utbildning från universitet eller högskola i grunden. Du håller dig uppdaterad och är väl insatt i moderna tekniker och verktyg inom systemutveckling. Du är lika prestigelös som oss andra, pratar flytande svenska och behärskar engelska muntligt och skriftligt.

Tjänsten är en heltidsanställning tills vidare i Malmö/Lund.
Låter det här lockande? Tveka inte att ansöka redan nu då anställning sker löpande!


Dela på

Ansök här

Fält markerade med * är obligatoriska.

Kontakt

Magnus Nilsson

Magnus Nilsson

Säljare

Telefon:
070-458 63 20
E-post:
Skicka mail